φωτογραφίες | δραστηριότητες | επικοινωνία
 
EN
 
   
 
 
 
 
Καλώς Ήλθατε

Καλώς ήλθατε στο Olympic Hotel που βρίσκεται στην όμορφη Μεσαρά στο Νότο. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο κέντρο της εναλλακτικής πύλης της Νότιας Κρήτης στα Μάταλα. Εδώ θα ζήσετε μια μοναδική Μεσογειακή εμπειρία συνδέοντας την άνεση, με το φυσικό περιβάλλον και την παραδοσιακή τοπική κουλτούρα. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στις Μοίρες, μία ανάσα από τις αρχαιότητες της Φαιστού και της Γόρτυνας, 50 χλμ νότια της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης.
 
Το ξενοδοχείο μας προσφέρεται και για επαγγελματικές διαμονές μιας και βρίσκεται στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της Μεσσαράς και του Δήμου Φαιστού και Γόρτυνας. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται στο τρίγωνο Μοίρες, Τυμπάκι, Ζαρός με άμεση πρόσβαση επίσης σε όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές του νοτίου Ηρακλείου και Ρεθύμνου. Αυτή η ιδιότητα του το κατατάσσει στα ξενοδοχεία απόλυτης προσβασιμότητας σε όλες τις περιοχές 3 δήμων.

Οικογένειες και ζευγάρια θα βρουν εδώ την ιδανική ατμόσφαιρα για τις διακοπές τους. Επιπλέον, οι λάτρεις της φύσης και του πολιτισμού θα βρουν το ξενοδοχείο μας στις Μοίρες ως ένα καλό σημείο εκκίνησης για περιηγήσεις στα αξιοθέατα, εκδρομές και περιπάτους. Στην περιοχή των Μοιρών μπορείτε να βρείτε πολλά καταστήματα, καθώς επίσης και πολλά μέρη όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα καλό γεύμα ή ένα δροσερό ποτό.
 
 
 
Οδηγίες Προσέλευσης στο ξενοδοχείο μας
 
Από Ηράκλειο
Αν φτάσετε με αεροπλάνο ή πλοίο, θα ακολουθήσετε την ίδια διαδρομή. Ακολουθήστε τις πινακίδες για τις Μοίρες. Επισημαίνονται σαφώς τόσο από το λιμάνι όσο και από το αεροδρόμιο.
Από Χανιά και Ρέθυμνο
Ακολουθήστε τη νέα Εθνική οδό για Ηράκλειο. Καθώς πλησιάζετε στο Ηράκλειο, θα φτάσετε σε μια πινακίδα έξοδος προς Μοίρες στα δεξιά σας.
 
Ηράκλειο (Ηράκλειο) Αεροδρόμιο: 55 χμ
Ηράκλειο (Ηράκλειο) Λιμάνι: 55 χμ
Ηράκλειο (Ηράκλειο) Πόλη: 55χμ
Σουπερμάρκετ: 10 μ
Στάση λεωφορείου: 5 μ
Φαιστός: 6 χμ
Κομός: 8 χμ
Κνωσός: 60 χμ
Γόρτυνα: 6 χμ
Αγία Τριάδα: 8 χμ
Μονή Καλυβιανής: 6 χμ
Παραλία Κομμού: 10 χμ
Κόκκινη Παραλία: 12 χμ
Παραλία Μάταλα: 11 χμ
 
 
 
   
Αρχική | Διαμονή | Τοποθεσία | Δραστηριότητες | Φωτογραφίες | Επικοινωνία
Ακολουθήστε μας      
Olympic Hotel - copyright 2012 | σχεδιασμός - ανάπτυξη ENTERCITY
Τρόποι πληρωμής